Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

WEEKLY NEWS 26-9/5

Στην καραντίνα ήμασταν “stuck” με την Ariana Grande και τον Justin Bieber!

     Τι γίνεται όταν συνεργάζονται δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες; Χ-Α-Μ-Ο-Σ! Το ίδιο έγινε και με το «Stuck With U» της Ariana Grande και του Justin Bieber, που εν μέσω καραντίνας, μας θύμισε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
    Όλα τα έσοδα του τραγουδιού, δόθηκαν για υποτροφίες των παιδιών πολλών γιατρών, νοσοκόμων και εργατών της πρώτης γραμμής που οι ζωές τους είχαν επηρεαστεί από την πανδημία. To video clip αφιερώθηκε στα παιδιά που δεν μπόρεσαν λόγω COVID να πάνε στο χορό αποφοίτησής τους, ενώ την παράσταση “έκλεψε” η αποκάλυψη της σχέσης της Ariana με τον Dalton Gomez!



Light: Το νέο του hit «Anexartita» έγινε αμέσως hot στο Spotify!

     Ο Light, ένας από τους κορυφαίους artists της ελληνικής trap σκηνής, παρουσιάζει το νέο του hit single με τίτλο «Anexartita» και, για ακόμα μια φορά, κλέβει τις εντυπώσεις.
     Συνεχίζοντας τα απανωτά no.1 hits και μετά τη σαρωτική επιτυχία του colab album «Supernova» με τον Hawk, ο Light βάζει τα μοναδικά του beats και vibes σε ένα drop που μπήκε αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στο New Music Friday του Spotify, τη λίστα με τις πιο hot κυκλοφορίες και, μάλιστα, είναι το cover της.



Η Άννα Βίσση γιόρτασε την “επέτειο” της καραντίνας με το τραγούδι “Λουλακί”!

     Μετά από ένα χρόνο καραντίνας, η Άννα Βίσση αποφάσισε να «γιορτάσει» αυτή την επέτειο, με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Λουλακί». Σε ένα τέτοιο κομμάτι, γεμάτο από συναίσθημα, δεν θα μπορούσε να μη βάλει την υπογραφή του ο Νίκος Καρβέλας στους στίχους και στη μουσική, αλλά και ο Μπάμπης Στόκας στην παραγωγή του.  Το «Λουλακί» γράφτηκε μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, με σκοπό να μας θυμίσει ότι ο έρωτας είναι παντού και μπορεί να νικήσει τα πάντα. Μάλιστα, στο video clip εκτός από την Άννα Βίσση και την μπάντα που την συνοδεύει, συμμετέχουν και ο Νίκος Καρβέλας με τον Μπάμπη Στόκα.  

H Cardi B και η Megan Thee Stallion έδωσαν μία “WAP” γεύση στην καραντίνα μας!

      Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που κυκλοφόρησαν το 2020, είναι σίγουρα το “WAP” της Cardi B και της Meghan Thee Stallion, το οποίο αποτέλεσε και «μήλο της έριδος» για πολύ κόσμο. Κι αυτό γιατί, το περιεχόμενο του video clip δείχνει αρκετά «αποκαλυπτικά» μέρη του σώματός τους, μιλάει έντονα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα, αυτός όμως ήταν κι ο λόγος που κατάφερε να γίνει viral!
    Να πούμε όμως, ότι το “WAP” όλοι μας το μάθαμε από το Tik Tok, μέσα από τα αμέτρητα challenges και χορευτικά που δημιουργήθηκαν για αυτό. Παρόλα αυτά, παρά το σοκ που προκάλεσε σε όλους και τα αρνητικά σχόλια που έγιναν οι δύο επιτυχημένες rappers δεν δίστασαν να το τραγουδήσουν και on–stage στα βραβεία GRAMMYs τον προηγούμενο Μάρτιο!

Ελένη Φουρέιρα: Μπήκε σε billboard στην Times Square!

     Ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης. Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η «εκρηκτική» show woman έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.
    Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify. Η Ελένη Φουρέιρα, η no1 καλλιτέχνιδα σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία «YAYO», που κυκλοφορεί από την Panik Records και κατέκτησε τα charts, ενώ μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια YouTube views. Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.






Σχόλια