Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

WEEKLY NEWS 12-16/4

                Η Μαντόνα στοχεύει σε σχολιαστή πάνω από την αντίδραση του όπλου
    
 Η Madonna αμφισβήτησε έναν σχολιαστή Instagram για να περάσει μια μέρα ζώντας τη ζωή του προτού προτείνει ότι το Material Girl δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για τον έλεγχο των όπλων.
    Η τραγουδίστρια προσέφερε μια θέση, στην οποία πυροβόλησε για την αύξηση της βίας όπλων στην Αμερική, τη Δευτέρα, μετά το θάνατο του 20χρονου Daunte Wright στα χέρια αστυνομικών στη Μινεσότα, ωθώντας έναν ακόλουθο να πάρει στοχεύω στη Madonna, υποδηλώνοντας ότι δεν ήξερε τι μιλούσε.
   Ο οπαδός υποστήριξε ότι η Μαντόνα θα χρησιμοποιούσε άτομα με όπλα για να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένειά της ως διασημότητα, αλλά ότι οι απλοί άνθρωποι συχνά έμειναν ανυπεράσπιστοι. Υποστηρίζοντας ότι οι εγκληματίες θα βρίσκουν πάντα τρόπους να βλάψουν, ο διαδικτυακός κριτικός επέμεινε ότι η Μαντόνα ζει «πίσω από ψηλά τείχη με προστασία» και όχι στον «πραγματικό κόσμο», όπου τα πιθανά θύματα πρέπει να οπλιστούν.
   Η Μαντόνα εξοργίστηκε σαφώς από την ανάρτηση, απαντώντας: "Δυστυχώς δεν έχω καμία ασφάλεια ή ένοπλους φρουρούς γύρω μου".
Κάπνιζε: "Ελάτε να με δείτε και να μου πείτε στο πρόσωπό μου πως δεν είναι αληθινός ο κόσμος μου. Τολμώ, δεν ξέρετε τίποτα για μένα ή τη ζωή μου. Οι μόνοι εγκληματίες που βλέπω τώρα είναι η αστυνομία που πληρώνεται για την προστασία των ανθρώπων "
   Στη συνέχεια, το μουσικό εικονίδιο επιβεβαίωσε την πεποίθησή της ότι το σύστημα δικαιοσύνης είναι σπασμένο, προσθέτοντας: "Αλλά η αστυνομία προστατεύεται από δικαστές και το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης που είναι αστείο, επειδή δεν υπάρχει δικαιοσύνη εάν είστε έγχρωμος άνθρωπος".

Μήπως η Taylor Swift πειράζει την κυκλοφορία του 1989: 

     Η Taylor Swift αποχώρησε από το The Late Show την Τρίτη το βράδυ για μια διασκεδαστική συνομιλία με τον οικοδεσπότη του Stephen Colbert, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου επικεντρώθηκε στην προέλευση του τραγουδιού της Fearless «Hey Stephen».
     Αλλά υπήρχε κάτι κρίσιμο που οι περισσότεροι από εμάς χάσαμε; Κατά τύχη, υπήρχαν συμβουλές για την κυκλοφορία ενός άλλου άλμπουμ που είχε εγγραφεί, ειδικά το 1989, που κρύβεται πίσω από στρώματα υπονοούμενων και απλών ενδείξεων;

    Η Taylor είναι, φυσικά, στην αρχή ενός ταξιδιού που θα την καταγράψει ξανά στον κατάλογό της, ξεκινώντας με το Fearless (Taylor’s Version) που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
    Κατά τη διάρκεια της προβολής της στην τηλεόραση αργά το βράδυ, η Taylor αναφέρθηκε στο 1989 και το "Shake It Off", μία από τις επιτυχίες του. Δεν υπάρχει επιχείρημα, το 1989 βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρόλο που οι ερασιτέχνες αλεξίπτωτο ξεφλουδίζουν τα στρώματα, έχουν μειώσει τους αριθμούς και έχουν πείσει ότι είναι όλα ένα μεγάλο αυγό Πάσχας TayTay ... και αυτό το 1989 έρχεται σύντομα.

Sia και NASA συνεργάζονται για να τιμήσουν την αποστολή «Perseverance» στον Άρη 

     Ένα νέο music video για το τραγούδι «Floating Through Space», την πλέον πρόσφατη συνεργασία της με τον David Guetta, έδωσε στη δημοσιότητα η Sia.
    Το video δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη NASA προς τιμήν της δοκιμαστικής πτήσης του ρομποτικού ελικοπτέρου «Ingenuity» στον πλανήτη Άρη.
     Το «Ingenuity Mars Helicopter» είναι αναπόσπαστο τμήμα της αποστολής «Perseverance». Πρόκειται για ένα ρομποτικό ελικόπτερο που σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί ώστε να δοκιμάσει την τεχνολογία για να εντοπίζει στόχους ενδιαφέροντος στον Άρη και να βοηθήσει στο σχεδιασμό της βέλτιστης διαδρομής οδήγησης για τους μελλοντικούς ταξιδιώτες του Άρη.
    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πτήση του ρομποτικού ελικοπτέρου ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Απριλίου, ωστόσο αναβλήθηκε καθώς το αποτέλεσμα της δοκιμής δεν ήταν ικανοποιητικό.


Σχόλια